eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A ködbe burkolózott János-hegy az Erzsébet-kilátóról fotózva 2015. december 27-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Rekodhideget mértek Budapesten

Megdőlt a legalacsonyabb maximum-hőmérséklet 26 éves fővárosi rekordja pénteken – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Azt írták, április 7-én a budapesti János-hegyen csak 2,8 Celsius-fokig emelkedett a hőmérséklet, ezzel pedig új fővárosi, legalacsonyabb napi maximum-hőmérsékleti rekord született.

Megjegyezték: a korábbi rekord 3,8 fok volt, amit Budapest Széchenyi-hegy állomáson mértek 1997-ben.

A meteorológiai szolgálat adatai szerint pénteken országos szinten 9,3 fokkal volt alacsonyabb a maximum a klimatológiai átlaghoz képest.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×