eur:
393.83
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Totálkárosra törte a sofőrszolgálatos a kocsit

Hiába szólt rá a bérsofőrre az utas, az mégsem lassított, azt mondta a kocsi tulajdonosának, hogy ne aggódjon, tapasztalt vezető, versenyen is indult már.

Alkoholt fogyasztott a barátaival együtt, ezért inkább nem ült autóba, hanem a sofőrszolgálatot hívta egy férfi. Egy autómentő cég Facebook-oldalán megosztott történet szerint a hívásra egy húsz év körüli nő érkezett, aki meglehetősen gyors tempót diktálva vezetett.

A Skoda Octavia tulajdonosa rá is szól, hogy lassítani kellene, de ő azzal érvelt, hogy autóversenyzőként is indult már, úgyhogy tudja, mit csinál. A bérsofőr végül a Hűvösvölgyi úton, a bejegyzés szerint százas tempóval, telibe kapott egy járdaszigetet és totálkárosra törte a kocsit.

A képeken is látszik, hogy a légzsákok kinyíltak, a futómű kiszakadt. Az Origo beszámolójából nem derül ki, vannak-e sérültjei a balesetnek, de a poszt írója úgy fogalmaz, nagy a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy ki fogja fizetni a kárt.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×