eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szexuális problémákkal járhat a rendszeres cannabisfogyasztás

Számos szexuális problémával kell szembenéznie annak a férfinak, aki rendszeresen fogyaszt marihuánát. Például azzal, hogy nemi élete hamarabb véget ér, mint másoké.

Az ausztráliai La Trobe University kutatói szerint azoknak, akik napi rendszerességgel fogyasztanak marihuánás cigarettát, négyszer olyan gyakran vannak problémáik az orgazmus elérésével.

Az idő előtti ejakuláció is gyakrabban fordul elő a cannabisfogyasztóknál - teszik hozzá a vizsgálat készítői.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a rendszeres füvezésnek milyen hatása van a nemi életre - mutatott rá Anthony Smith professzor.

Az adatok ugyanakkor arra is rámutatnak, hogy átlagban több szexuális partnere van időegység alatt a marihuána-fogyasztóknak. A kérdések feltétele előtti évben átlagosan három emberrel létesítettek szexuális kapcsolatot a füvezők.

A 8600, 16 és 64 év közötti ember megkérdezésével készült vizsgálat résztvevőinek 8,7 százaléka használt marihuánát a megelőző egy évben. A férfi fűhasználók aránya kétszerese volt a nőkének, míg a gyengébbik nem képviselőinek 6,1, addig a férfiaknak a 11,2 százaléka élt ezzel a szerrel. A marihuána-használat 36 év alatt lényegesen magasabb volt, mint felette.

A felmérésből kiderült az is, hogy a fűhasználóknak sokkal több szexuális partnere volt, de a nemi úton terjedő fertőzések is gyakoribbak voltak körükben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×