INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Drogot és szexet árul a majdani angol királyné nagybátyja

InfoRádió / MTI
Kemény drogot árul és prostituáltak szolgáltatásait ajánlgatja Anglia majdani királynéjának nagybátyja.

A megdöbbentő leleplezést a vezető vasárnapi brit bulvárlap, a News of the World tárja az alattvalók elé. A két újságoldalnyi, fotókkal és videóval illusztrált feltáró riport szerint az Ibizán élő Gary Goldsmith kannabiszféléket, sőt kemény kokaint is forgalmaz, és a szexiparban otthonosan mozgó ismerősei révén örömlányokat is bármikor kész a fizetővendégek rendelkezésére bocsátani.

Goldsmith nem más, mint Kate Middleton anyjának testvére, Kate pedig Vilmos hercegnek, a brit trón második számú várományosának barátnője. Ha valóban elhangzik a királyságszerte feszült figyelemmel várt eljegyzési bejelentés, Kate hamarosan Vilmos menyasszonya, és ebből következően a majdani brit uralkodó felesége lesz.

A kínos rokon a News of the World "üzletembereknek" álcázott riporterei előtt tárta fel meglehetősen könnyelműen, hogy mikkel foglalkozik korlátlan szabadidejében. A beszámoló szerint a spanyol szigeten emelkedő álomvilla tulajdonosa elmélyült ismeretekkel bír a kábítószerekről, amelyekből bőséges mennyiségben tárol otthonában is.

A beszélgetés során többfélét is felajánlott vendégeinek, és biztosította őket arról, hogy házhoz szállítást is vállal, akár helyben, akár Londonban.

Mindemellett lányokat is "forgalmaz". Ez be is bizonyosodott, amikor Goldsmith egyik kapcsolata - egy futtató - megjelent az újságírók szállodájában, és közölte, hogy 600 fontért (190 ezer forintért) egész éjszakás programot nyújtó brazil hölgyeket tud szállítani.

Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki apja után a második a brit trónutódlási sorban - és Kate Middleton 2006-ban már vendégeskedett a nagybácsi villájában - erről annak idején a brit sajtó is beszámolt -, és Goldsmith szerint augusztusban is hivatalosak hozzá.

Az udvar egyelőre nem reagált az elképesztő sztorira, így arról sincs hivatalos értesülés, hogy a herceg és kedvese ezek után valóban ismét tiszteletét teszi-e a kevésbé tiszteletreméltó rokonnál, aki - saját bevallása szerint - szívesen nézeget keménypornót 130 centis plazmatévéjén, amikor éppen nem kemény drogot vagy lányokat árul...

A News of the World közölte, hogy a trónörökösi barátnő illegális kábítószereket forgalmazó nagybátyjának adatai a spanyol és a brit hatóságok rendelkezésére állnak.

A címlapról ajánljuk