eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A fülbevalók és a fogtömések krónikus izületi fájdalmakat okozhatnak

Szakértők szerint a krónikus izületi fájdalmakat a legtöbb esetben egyszerű módszerrel meg lehet szüntetni: el kell távolítani a bőrhöz érő ékszereket és a fogtöméseket.

A fémből készült fülbevalók és a fogtömések krónikus hátfájást is okozhatnak - vélik brit szakértők, akik szerint a bőrhöz érő, vagy abba fúródó fémdarabok súlyos láncreakciót válthatnak ki a testben, amelyek befolyásolják az izomműködést.

Még akár a fogtömésben található legkisebb fémdarab is gyötrő fájdalmat okozhat az izomzatban, mivel az idegrendszer automatikusan próbálja elmozdítani a testrészeket a bőrt és az idegvégződéseket irritáló fémtárgyaktól.

Az eredmény az, hogy az egész test megfeszül - ezt pedig nem lehet pihenéssel, gyakorlatokkal vagy vitaminokkal helyrehozni.

Simon King, az egyik legprofibbnak tartott brit hátmasszőr szerint egyszerűen el kell távolítani a fémes ékszereket, valamint a fogtöméseket, és máris javulás lesz érzékelhető.

A szakember akkor jött rá erre a módszerre, amikor felfedezte, hogy azoknál a pácienseinél, akik csak nagyon nehezen épültek fel sérüléseikből, fém érintkezett a bőrükkel, vagy fúrta azt át.

A masszőr elmondta: a fémes ékszerek vagy fogtömések irritálhatják az idegvégződéseket, ami azzal jár, hogy a test átalakítja az izommozgást - az emberek pedig sérülékenyebbé válnak, és olyan visszatérő izületi fájdalmak keserítik meg életüket, amelyek nem akarnak elmúlni.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×