eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki híresség társaságára vágyik

Az egyszerű emberekhez hasonlóan a milliomosok is szeretik a kedvenc énekesüket hallgatni a születésnapjukon. Az egyetlen különbség, hogy ők ezt élőben teszik - nagyon-nagyon sok pénzért.

A legnagyobb sztárok esetében is igaz, hogy van az a pénz, amelyért eladják magukat. A kérdés csak az: mennyit ajánlanak nekik, hogy fellépjenek egy privát partin.

Egy felmérésből kiderült, hogy a legdrágábban az Eagles együttes adja magát: az öregedő rockerek nyolcmillió dollárt kasszíroztak, amikor 2003-ban, New Yorkban egy privát partin elénekelték a Hotel California című örökzöld slágerüket.

A második a Rolling Stones, amely hétmilliót kapott az egyórás fellépésért a texasi milliárdos, David Bonderman 60. születésnapi buliján 2002-ben, Las Vegasban. Celine Dionnak jutott a harmadik hely: az énekesnő évente két-három alkalommal is fellép magánrendezvényeken. Az ára: 5 millió dollár.

Elton John négymilliót kapott, amikor 2002-ben énekelt a londoni pubjaival meggazdagodott Peter Shalson esküvőjén. Christina Aguilera ezt 3,5-ért megtette két éve, amikor Andrej Melnyicsenko orosz milliárdos és Miss Jugoszlávia, Aleksandra Kokotovic mondta ki egymásnak a boldogító igent.

Melnyicsenko egyébként is szereti élő fellépéssel feldobni a bulikat: Jennifer Lopez 1,4 millióért énekelt Kokotovic 30. születésnapján.

George Michaelért viszont valamivel többet, másfél milliót kellett fizetnie egy másik orosz milliárdosnak, Vlagyimir Potanyinnak, hogy énekeljen az újévi mulatságon.

A legtöbb pénzt viszont a brit milliárdos, Sir Philip Green költi hírességekre: 2002-ben Tom Jonesnak és Rod Stewartnak fizetett 750-750 ezer fontot, hogy énekeljenek az ötvenedik születésnapja alkalmából Cipruson rendezett ünnepségen, három évvel később pedig Beyoncét és a Destiny's Child kapott ugyanennyit, amikor a fia bár micvóján.

Idén a Maldiv-szigeteken rendezett nagyszabású partit, amelyen - ugyancsak a standard 750 ezerét - George Michael lépett fel.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×