eur:
392.37
usd:
365.46
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Hamarosan eldől, kik a legnagyobbak Beckham mellett

A legnagyszerűbb külföldön élő britnek választották David Beckhamet. A mai gálán kiderül az is, ki a legnagyszerűbb élő brit.

Az angol labdarúgó-válogatott korábbi kapitánya, David Beckham madridi otthonából azért repül Londonba, hogy személyesen vehesse át az elismerést.

A focista azért kapja a díjat, mert kiemelkedő mértékben járult hozzá hazája hírnevének öregbítéséhez a pályán és azon kívül.

Közreműködése sokat lendített azon, hogy London megkapja a 2012-es olimpiai játékok rendezési jogát.

Kik még?

A gálát a brit The Sun című bulvárlap is támogatja: az újság olvasóinak szavazatai alapján dől el, kik a ma élő legnagyszerűbb britek.

Ebben a kategóriában jelölték II. Erzsében királynőt, Margareth Thatcher volt miniszterelnököt, Sir Paul McCartneyt, Robbie Williamst és Julie Andrews színésznőt.

Szavaznak arról is, ki a legnagyszerűbb televíziós személyiség, és voksolnak még a filmvilág, a divat, az üzleti élet, a sport, a zene, a művészetek és a jótékony célokért indított kampányok szereplőire.

A nevezettek között ott van Ricky Gervais, A hivatal című sorozat ötletgazdája, Daniel Craig, az új James Bond, Helen Mirren színésznő és Borat, alias Sacha Baron Cohen komikus, de a különböző kategóriákban szavazhatnak még a Formula 1 új csillagára, Lewis Hamiltonra vagy Elton John énekesre is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×