eur:
393.83
usd:
365.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

"Rettegtem, hogy engem is lelő"

Attól tartott, őt is lelőheti munkaadója, mivel meglátta a villájában holtan heverő pincérnőt - mondta a gyilkossággal vádolt Phil Spector, az egykori zenei producer sofőrje a bíróságon.

A brazil származású Adriano De Souza korábban arról is beszámolt a Los Angeles-i bíróságon, hogy hangos durranást hallott, mielőtt Phil Spector feltűnt volna az egyik oldalajtóban egy véres pisztolyt szorongatva.

A producer volt sofőrje azt állította, Spector ekkor azt mondta: "Azt hiszem, megöltem valakit."

Adriano De Souza közölte: látta is annak a nőnek, Lana Clarksonnak a holttestét egy karosszékbe roskadva, akit főnöke a vád szerint lelőtt. Amikor a sofőr megkérdezte, mi történt, Phil Spector állítólag csak megvonta a vállát.

"Nem tudtam, mit tegyek. Megpróbáltam elszökni arról a helyről. Rettegtem, hogy lelő" - mondta vallomásában a sofőr.

A férfi az autójáig rohant, bevágódott a kocsiba, és a birtok kapujáig hajtott. Itt felhívta Phil Spector titkárnőjét, hogy megtudja a ház pontos címét, majd a 911-et, az amerikai segélyhívószámot tárcsázta.

Évek óta tagadja

Az egykori producer kitart amellett, hogy nem lőtte le Lana Clarksont 2003. február 3-án, és azt állítja, hogy a nő öngyilkosságot követett el.

Szerdán a US TV csatornán leadtak egy 2003-ban készült felvételt, amelyen a - valószínűleg gyógyszerek hatására - láthatóan remegő Phil Spector közölte: ártatlan, nem ölte meg a pincérnőt.

A felvétel Spector kaliforniai villájának ugyanabban a szobában készült, amelyben Lana Clarksont holtan találták.

A videón a producer arról beszélt: lehetséges, hogy a nő - véletlenül vagy szándékosan - végzett magával. Elmondta azt is: sok nővel volt kapcsolata, akik azt mondják, pisztolyt tartott a fejükhöz, de ez hazugság.

A férfi 100 ezer dollárt ajánlott fel egykori szeretőinek, ha hajlandóak hazugságvizsgálatnak alávetni magukat.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×