eur:
396.49
usd:
360.05
bux:
71824.04
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Kilencéves kislánynak szexeltek a webkamera előtt

A kilencéves amerikai kislányt a nagyapja ültette le az internet elé, hogy együtt nézzék meg a középkorú gloucestershire-i házaspár szeretkezését, akikkel előtte megbeszélte, mit fognak látni. A nagypapát 18 évre ítélték, és ő lesz a szexelő házaspár elleni perben a koronatanú.

Az 54 éves férfi beismerte bűnösségét a bíróság előtt, 44 éves felesége azonban azt állítja: nem ő szerepel a felvételeken.

A nyomozók az amerikaiakon keresztül jutottak el a brit házaspárhoz. Az amerikai rendőrség 2004-ben tartóztatta le a kislány akkor 57 éves nagyapját.

A férfit többek között nemi erőszak és szodómia miatt ítélték el 18 év börtönre. A rácsok mögül, interneten keresztül fog most tanúskodni.

Az asszony egyébként azt elismerte, hogy ismerősökkel együtt rendszeresen szeretkeznek webkamerák előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×