eur:
392.49
usd:
365.87
bux:
66795.47
2024. április 25. csütörtök Márk

Fiatalokat csábítanak a nudista kempingek

Kedvezményekkel és ismeretterjesztéssel igyekeznek fiatal tagokat toborozni az amerikai nudista csoportok és kempingek.

Az egyik connecticuti nudista kemping, a Solair Recreation League főiskolai napokat szervez, a fiatalok figyelmének felkeltése érdekében.

Ezt a törekvést tükrözik a tábor éves díjai is: a 40 évesnél idősebbek számára 500 dollár, az ennél fiatalabbak számára 300 dollár, a felsőoktatásban tanulók számára pedig csak 150 dollár. A Solair vendégeinek átlagéletkora jelenleg 55 év.

A Kissimee, a nudista pihenést kedvelők amerikai szervezetének becslése szerint 50 ezer tagjuk 90 százaléka 35 évnél idősebb.

A fiatalok távolmaradásának több oka is van. Ahogy a gyerekkorában a családjával a Solair-ben rendszeresen nyaraló Laura Groezinger megfogalmazta: "sokan azt hiszik, hogy mi mindannyian hippik vagyunk. Mások azt gondolják, hogy a nudizmus a szexualitásról szól, nem pedig a szabadságról és a kényelemről".

A másik jelentős okot a pénz jelenti. A tehetős baby boom-generáció kiszolgálására szakosodott nudista kempingek és más üdülőhelyek egyszerűen túl drágák a főiskolások és a fiatal családok számára - a kedvezményekkel éppen őket szeretnék megnyerni.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×