INFORÁDIÓ 
2019. december 6. péntek
Miklós

kika

2019.11.27. 09:55

5 biztos tipp: így szabadulj meg a téli depressziótól

Nyakunkon a december és az ünnepek. Vannak, akik imádják ezt az időszakot, a karácsonyra való készülődést, a nyugodt, téli estéket. Másnak viszont igen megterhelő az év ezen szakasza, sokan fáradtnak, lehangoltnak érzik magukat. Néhány lakberendezési trükkel azonban befolyásolhatjuk hangulatunkat. Tippeket adunk, hogyan éljük túl a sötét téli hónapokat és hogyan leljünk örömöt a karácsonyi forgatagban.
2019.08.27. 08:00

Így érdemes készülni a tanévkezdésre: a gyerek egészsége múlhat rajta

Már csak egy hét, és elkezdődik a tanév. Sok család számára jelentős kiadással jár ez az időszak. Különösen igaz ez az első osztályosok szüleire, akiknek – ha csak nincs már egy idősebb testvér vagy más rokon, akitől örökölhetnek ezt-azt – mindent be kell szerezni az iskolakezdéshez: tanszereket, iskolatáskát, sőt, akár új íróasztalt vagy széket. Segítünk, mire érdemes figyelni a bútorok vásárlásánál, és tippeket adunk, hogyan érdemes berendezni a kisiskolások szobáját.
2019.07.11. 10:49

Így újítsd fel a lakást fillérekből idén nyáron

A lakásfelújítást sokan nyárra hagyják és próbálják a szabadság ideje alatt levezényelni. Csakhogy aki most kap észhez és júliusban próbál szakembert találni kisebb-nagyobb munkák elvégzésére, az csalódni fog. Óriási ugyanis a szakemberhiány, hónapos várólisták vannak. A jó hír viszont az, hogy nem feltétlenül van szükség szakira, mi magunk is felújíthatjuk otthonunkat, ráadásul vagyonokat sem kell költeni, mégis szembetűnő lesz a különbség a korábbi állapothoz képest.
2019.06.12. 11:00

Így hűtsd le a lakást klíma nélkül, fillérekből

Beköszöntött a kánikula, ezzel együtt egyre többen szenvednek a hőségtől. Akinek viszont most jut eszébe légkondit beszereltetni, az már elkésett: heteket, akár hónapokat kell ugyanis várni a szakemberekre. Ráadásul sokan vannak, akik anyagilag sem engedhetik meg maguknak a klímát. Tippeket adunk, hogyan lehet elviselni a hőséget, ha nem akarunk vagy épp nem tudunk vagyonokat költeni a légkondira.
2019.05.16. 10:03

Ruhatárcsere fillérekből - karnyújtásnyira az álomgardrób

Hamarosan beköszönt a nyár, vagyis épp itt az ideje, hogy átnézzük a ruhatárunkat. Tippeket adunk, mire érdemes figyelni a gardróbrendezésnél és segítünk, milyen bútordarabokat érdemes beszerezni, ha szeretnénk olcsón, de hatékonyan pakolni.
2018.09.05. 14:45

Kell még pár dolog az iskolakezdéshez? Jól járhat, aki eddig várt (x)

Hétfőn kezdődött a tanév a magyar iskolákban, és könnyen előfordulhat, hogy ilyenkor derül ki, szükség van néhány plusz dologra. Szerencsére még ezekben a napokban is iskolakezdési akciók sora várja a vásárlókat, hétvégétől pedig gyakorlatilag szezon végi kiárusításról beszélhetünk. Legyen szó írószerekről, táskákról vagy gyermekbútorokról, érdemes lehet ebben az időszakban még egyszer körülnézni. A KIKA üzleteiben például a hétvégén 13%-os kedvezmény jár minden egyes termékre.
2018.08.22. 10:32

Ezekre költik a legtöbbet a magyar szülők az iskolakezdés előtt (x)

Évről évre egyre többe kerül a szülőknek az őszi iskolakezdés: ma már gyermekenként átlagosan közel 20 ezer forintot költenek, de év közben is vannak plusz kiadások. Az olyan alapkellékek mellett, mint a füzetek, írószerek vagy az iskolatáska, ilyenkor szükség lehet például új bútorokra, illetve a különféle informatikai eszközök is egyre több iskolásnál számítanak alapvetőnek. De hogyan gazdálkodják ezt ki a magyar családok, és mit lehet elrontani a vásárlásnál? A KIKA lakberendezési lánc szakértő segítségével gyűjtötte össze, hogy milyenek az ideális körülmények az otthoni tanuláshoz.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018