INFORÁDIÓ 
2020. április 10. péntek
Zsolt

kártérítés

2020.02.27. 08:11

Dénes Ferenc: leállhat a sportvilág a járvány miatt

Nem kizárt, hogy heteken belül leáll az egész globális sportipar a koronavírus-járvány miatt – mondta az InfoRádiónak Dénes Ferenc sportközgazdász. A napokban felvetődött már a tokiói olimpia áthelyezése vagy a Budapestről induló Giro d`Italia kerékpáros körverseny lefújása is.
2020.02.25. 14:32

Varga Judit: visszatértünk a ground zeróhoz

Átalakítják a börtönkártérítések kifizetési rendszerét, a jövőben a sértettek pénzügyi követeléseinek érvényesítése kerülhet az előtérbe – mondta Varga Judit az InfoRádió Aréna című műsorában. Az igazságügyi miniszter arról is beszélt, hogy felülvizsgálják a családjogi jogszabályokat, valamint szó esett az uniós keretköltségvetés tárgyalásáról is.
2020.02.20. 17:21

A kormány kész beleállni a nemzetközi vitákba az új szabályozásért

Megkezdte az Országgyűlés az úgynevezett börtönbiznisz felszámolásáról szóló javaslatok általános vitáját. Varga Judit igazságügyi miniszter expozéjában elmondta: legkésőbb június közepéig megszüntetik azt a gyakorlatot, hogy a börtönök túlzsúfoltsága miatt kifizetett kártérítéseket gyilkosok és ügyvédek teszik zsebre. Az ellenzék szerint a kormány egy olyan problémát akar most megoldani, és egyúttal propagandacélokra felhasználni, amit ő maga okozott.
2020.02.04. 12:52

Cristiano Ronaldo miatt kapott kártérítést két szurkoló

Kártérítési pert nyert két dél-koreai szurkoló, akik azért adtak be keresetet egy labdarúgó-mérkőzést szervező cég ellen, mert tavaly nyáron Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a Juventus szöuli barátságos összecsapásán.
2020.01.22. 08:00

Fejlemények a gyöngyöspatai kártérítés ügyében

Természetben fizetné ki a kormány a gyöngyöspatai cigány gyerekeknek a az iskolai szegregációjuk miatt megítélt százmilliós kártérítést. Ez a gyakorlatban azt jelentené, hogy ezen a pénzen tanfolyamokra kellene beiratkozniuk. Az érintettek a napokban nyilatkoznak arról, hogy elfogadják-e a lehetőséget, vagy végrehajtást indítanak az állam ellen.
2020.01.19. 12:40

"Börtönbiznisz" - itt a kormány részletes magyarázata

A strasbourgi bíróságnak nem a "deviáns kisebbségek" igényeit kellene a többséggel szemben érvényesítenie - mondta az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kifejtette: a kormány álláspontja szerint elfogadhatatlan az, hogy miközben az áldozatok nem kapnak kártérítést, az elkövetők viszont igen.
2019.10.03. 17:35

Pénzhez jutnak a Shell-ügy károsultjai

A felcserélt üzemanyagok miatt a Shellhez beérkezett több mint ötszáz bejelentés után már háromszáznál több autótulajdonossal felvették a kapcsolatot a biztosítási szakértők, és megkezdődtek a kifizetések is - közölte a cég.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018