eur:
396.92
usd:
369.47
bux:
70022.97
2024. június 14. péntek Vazul
Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt és Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke (DK) a Vegyük vissza Budapestet! NER-telenítés címmel a Karmelita kolostor előtt tartott sajtótájékoztatón 2019. október 10-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Elemzők: Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára lesz az ellenzék vezére

Csizmadia Ervin és Pulai András az InfoRádió stúdiójában elemzi a választási történéseket.

Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára lehet az ellenzék vezetője a továbbiakban, ha Karácsony Gergely nyer a főpolgármester-választáson - fogalmazott az InfoRádió választási műsorában vasárnap Este Pulai András, a Publicus Intézet vezetője. Úgy látja, lesz egy "erjedés" ellenzéki oldalon, ha sikerre vezet az együttműködés. Nem lát érdemi különbséget a pártok között, a lényegi kérdéseket tekintve hasonlóan gondolkodnak, "nyilván van néhány sarkalatos ügy, amiben különböznek, de a mondanivalójuk ugyanaz" - mondta. Feltette a kérdést:

vajon mi szükség van ennyi szereplőre?

Szerinte a választók döntik el, melyik politikus megy el autófényezőnek a jövőben.

Csizmadia Ervin az InfoRádió stúdiójában hozzátette: nagyon gyorsan fog eldőlni, hogy mely pártok vannak csak formálisan jelen a magyar politikai életében, szerinte

a DK és a Momentum marad talpon.

A politológus, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója hozzátette: nyilvánvalóan kell vezető az ellenzék vezetésére, Karácsony Gergely szerinte jó néhány kreatív elemet hozott a kampányban, nagy kérdés azonban szerinte, hogy akar-e a továbbiakban az országos politikában részt venni azok után, hogy már beszélt arról: nem.

Címlapról ajánljuk

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×