eur:
389.51
usd:
357.67
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke
A tervezett zárás után adják le szavazatukat szavazók az önkormányzati választáson Alsószentmártonban 2019. október 13-án.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

Elemzők: a változás szele leng, ezt lassan ki lehet mondani

A kormány "nem veheti semmibe az ellenzéket" Pulai András (Publicus Intézet) szerint, Csizmadia Ervin (Méltányosság) azt mondja, ki lehet mondani, hogy a változás szele leng.

Pulai András, a Publicus Intézet vezetője büszke arra, hogy viszonylag pontosat mért a főpolgármester-választáson, 48-48-at legutóbb, és látszik is, hogy nagyon szoros lesz Tarlós István és Karácsony Gergely között a verseny.

Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ vezetője úgy fogalmazott az InfoRádió választási műsorában, hogy "a változás szele leng, ezt lassan ki lehet mondani".

Pulai András is azt mondja: "az ellenzéki oldal áttört", a kormány nem veheti semmibe az ellenzéket.

Percről percre tudósításunkat itt olvashatja.

Címlapról ajánljuk
Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Komoly erőnléti és mentális felkészülést kell végeznie Kiss Olivérnek, aki Bíró Ádámmal együtt játékvezetőként dolgozhat a párizsi olimpia kézilabdatornáján. Azt még nem tudja, hogy melyik mérkőzéseket kapják, de az biztos, hogy a magyarok csoportjában nem vezethetnek.

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthattunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is felpattantak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×