eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Kalapáccsal vert agyon egy cápát egy floridai férfi

Biztonsági kamera buktatta le, most próbaidő, pénzbüntetés és egy kötelező tanfolyam vár rá.

2022 decemberében kapták lencsevégre Brian Waddillt, ahogy egy kalapáccsal püfölt egy citromcápát az Indian Harbor-i Bicentennial Beach Parkban - számolt be róla a 24.hu. A férfit később védett faj visszaengedésének elmulasztásával vádolták meg.

A citromcápa védett Floridában, egyike annak a 28 fajnak, melyeket a horgászoknak, halászoknak kifogás esetén sértetlenül vissza kell engednie a tengerbe.

A felvételen az látszik, ahogy Waddill a parton vonszolja az állatot, többször lesújt rá, majd kalapácsa hátuljával kitépi a kopoltyúját.

Végül a tetemet visszahúzta a vízbe, amikor feltűnt neki, hogy több járókelő is figyeli.

A férfit 12 hónapos próbaidőre, valamint 336 dolláros (mintegy 112 ezer forintos) bírság megfizetésére ítélték, továbbá 250 dolláros (körülbelül 90 ezer forintos) adományt kell adnia a Brevardi Állatkertnek, és kötelezően el kell végeznie a Floridai Hal- és Vadvédelmi Hivatalnál egy olyan tanfolyamot, ami kimondottan cápafogásról szól.

A videó felkavaró képsorokat tartalmaz, csak saját felelősségre tekintse meg!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×