eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Elkeseredett, de fenyegető lépésre szánta el magát a recski polgármester

Fizetne a drogdílerek lebuktatójának a recski polgármester. 100 ezer forintos nyomravezetői díjat ígér Nagy Sándor.

Százezer forint jutalmat ígér Nagy Sándor, Recsk polgármestere annak, aki érdemi információval segíti a drogdílerek lebuktatásában - vette észre a heol.hu.

Vasárnap éjszaka közösségi oldalán osztotta meg a felhívást.

Azt írta: az elmúlt hetekben településünkön drog tekintetében változás nem történt. Az ismert személyek továbbra is árulják, és egyre több idegent kell esténként elzavarni a településről. Az is előfordult, hogy mentőt, rendőrt hívott rájuk. Olyan is volt többször, hogy saját maga tessékelte ki a községből a terjesztőt.

Mivel a vásárlók zöme napi megélhetéssel küszködik, s a szert sokszor csak lopásokból tudja megvenni magának, ideje szintet lépni, és más eszközökhöz folyamodni, hogy gátat a szabjanak a jelenségnek - írja a település vezetője.

Ezért most teszek egy ajánlatot!

Bárki, aki érdemi információval segít lebuktatni egy drogterjesztőt, 100 000 forint jutalmat adok! Csak annyit kell tennie, hogy mielőtt vásárol valamelyik dílertől, keressen meg! Ez a pénz a napi megélhetéssel küszködőnek sok, a díler meg retteghet, ki fogja feladni - írta.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×