eur:
380.35
usd:
351.17
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Elkeseredett, de fenyegető lépésre szánta el magát a recski polgármester

Fizetne a drogdílerek lebuktatójának a recski polgármester. 100 ezer forintos nyomravezetői díjat ígér Nagy Sándor.

Százezer forint jutalmat ígér Nagy Sándor, Recsk polgármestere annak, aki érdemi információval segíti a drogdílerek lebuktatásában - vette észre a heol.hu.

Vasárnap éjszaka közösségi oldalán osztotta meg a felhívást.

Azt írta: az elmúlt hetekben településünkön drog tekintetében változás nem történt. Az ismert személyek továbbra is árulják, és egyre több idegent kell esténként elzavarni a településről. Az is előfordult, hogy mentőt, rendőrt hívott rájuk. Olyan is volt többször, hogy saját maga tessékelte ki a községből a terjesztőt.

Mivel a vásárlók zöme napi megélhetéssel küszködik, s a szert sokszor csak lopásokból tudja megvenni magának, ideje szintet lépni, és más eszközökhöz folyamodni, hogy gátat a szabjanak a jelenségnek - írja a település vezetője.

Ezért most teszek egy ajánlatot!

Bárki, aki érdemi információval segít lebuktatni egy drogterjesztőt, 100 000 forint jutalmat adok! Csak annyit kell tennie, hogy mielőtt vásárol valamelyik dílertől, keressen meg! Ez a pénz a napi megélhetéssel küszködőnek sok, a díler meg retteghet, ki fogja feladni - írta.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
Nagy Márton: magasabb, 5-6 százalékos lehet jövőre az infláció

Nagy Márton: magasabb, 5-6 százalékos lehet jövőre az infláció

A magyar kormány a jövőre magasabb inflációs szintet vár, mint a jegybank. Két tényező, a kamatpálya és a bérek alakulása, határozza majd meg ezt a várható inflációt – mondta Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter az Inforádió Aréna című műsorában. A minimálbér és garantált bérminimum emelése már ismert, és a miniszter szerint egy összességében 10-12 százalékos béremelkedés esetén az infláció az 5-6 százalékos sávba kerülhet. A politikus arról is beszélt, hogy év végéig lezárhatják a ferihegyi reptér akvizícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×