eur:
389.7
usd:
363.56
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Elkeseredett, de fenyegető lépésre szánta el magát a recski polgármester

Fizetne a drogdílerek lebuktatójának a recski polgármester. 100 ezer forintos nyomravezetői díjat ígér Nagy Sándor.

Százezer forint jutalmat ígér Nagy Sándor, Recsk polgármestere annak, aki érdemi információval segíti a drogdílerek lebuktatásában - vette észre a heol.hu.

Vasárnap éjszaka közösségi oldalán osztotta meg a felhívást.

Azt írta: az elmúlt hetekben településünkön drog tekintetében változás nem történt. Az ismert személyek továbbra is árulják, és egyre több idegent kell esténként elzavarni a településről. Az is előfordult, hogy mentőt, rendőrt hívott rájuk. Olyan is volt többször, hogy saját maga tessékelte ki a községből a terjesztőt.

Mivel a vásárlók zöme napi megélhetéssel küszködik, s a szert sokszor csak lopásokból tudja megvenni magának, ideje szintet lépni, és más eszközökhöz folyamodni, hogy gátat a szabjanak a jelenségnek - írja a település vezetője.

Ezért most teszek egy ajánlatot!

Bárki, aki érdemi információval segít lebuktatni egy drogterjesztőt, 100 000 forint jutalmat adok! Csak annyit kell tennie, hogy mielőtt vásárol valamelyik dílertől, keressen meg! Ez a pénz a napi megélhetéssel küszködőnek sok, a díler meg retteghet, ki fogja feladni - írta.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×