eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Danube and Vienna city aerial panoramic view. Donaustadt district and danube island during spring and summer.
Nyitókép: mdworschak / Getty Images

Holtan találtak egy kisfiút a Dunában Bécsnél

Az osztrák sajtó beszámolói szerint köze lehet az öt éves kisfiú halálának egy elvált családtagok közötti erőszakos vitához.

A kisgyermek teste élettelenül lebegett a bécsi Neue Donau U6 metróállomás közeli vízparton a hétvégén. A vízirendőrök kimentették a fiút, és megkezdték az újraélesztést, az azonban sikertelen volt.

A tragikus esetről beszámoló orf.at a gyermek halálának pontos okát még vizsgálja a rendőrség. Azt azonban megjegyzik, hogy az elvált szülők között elmérgesedett viszony összefüggésben lehet a kisgyermek halálával.

A kisfiú libériai állampolgárságú édesapjának ugyanis vasárnap este kellett volna visszavinnie a gyermeket az anyjához.

A férfi azonban a gyermek nélkül ment el a nő lakásához, ahol nemcsak nem adta át a gyermeket, hanem megtámadta a nőt egy kalapáccsal.

A 39 éves nőt a 41 éves férfi a vállán, az arcán és a fején is megsebesítette. A nő csak azért nem sérült meg súlyosabban, mert a támadás hangjára felfigyelve egy szomszéd a helyszínre szaladva elüldözte a támadót.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a menekülésben levő férfit. A 41 éves férfit egyelőre nem találták meg sem bécsi lakcímén, sem a munkáltatójánál.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×