eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Detail on the rear light of a car.
Nyitókép: bizoo_n/Getty Images

Jobbról előzött, majd a bosszúból a fékbe taposott – videó

Az esetet egy térfigyelő kamera rögzítette.

Büntetőeljárás indult egy 53 éves révfülöpi lakos ellen, aki 2022. január 10-én délután személygépkocsijával úgy közlekedett Veszprém belvárosában, hogy haladása során egy másik jármű vezetőjét vészfékezésre kényszerítette – írja a Police.hu.

A férfi a városban egy körforgalomból kihajtva az előtte haladó autót jobbról megelőzte, majd úgy tért vissza az elé, hogy annak vezetőjét indokoltalanul fékezésre és megállásra kényszerítette.

A révfülöpi lakos ily módon kívánta rendezni a másik gépkocsi sofőrjével a néhány perccel korábbi közlekedési konfliktust.

Az 53 éves férfi ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×