eur:
389
usd:
360.9
bux:
68704.11
2024. május 7. kedd Gizella
Rendőrök és mentők egy összeroncsolódott személyautónál Kiskunmajsa közelében, miután az autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról és fának ütközött 2021. december 29-én. A balesetben öten megsérültek. A megyei hírportál, a baon.hu információi szerint a rendőrök üldözték a migránsokat szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Súlyos baleset lett a vége, hogy a rendőrök elől menekült a migránsokkal megrakott autó

Öten megsérültek Kiskunmajsa közelében, amikor egy autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról és fának ütközött.

A megyei hírportál, a baon.hu információi szerint a rendőrök üldözték a migránsokat szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött. Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról négy mentőautót és tűzoltókat riasztottak a helyszínre. A portál úgy tudja, hogy az autóban ülők közül volt, aki elmenekült, ezért a rendőrök keresőkutyával kutatják át a környéket.

Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a baleset tényét és azt az információt is megerősítette, hogy a külföldi rendszámú autóban heten ültek és közülük öten megsérültek.

Címlapról ajánljuk
Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményei szerint egy hónappal az európai parlamenti választás előtt a Fidesz–KDNP listája vezet 48 százalékkal, Magyar Péter pártja, a Tisza Párt a második 21 százalékkal, a DK–MSZP–Párbeszéd koalíció áll a harmadik helyen 12 százalékkal. Őket követi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7 százalékkal, a Mi Hazánk pedig 5 százalékon van, a tavasz vesztese a Momentum lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×