INFORÁDIÓ
2021. február 28. vasárnap
Elemér

rendőrség

elfogás

vácrátót

budapest környéki törvényszék

Nagy meglepetést okoztak a rendőrök Vác környékén

Nagy meglepetést okoztak a rendőrök Vác környékén

Infostart

Az elfogatóparancs alapján keresett vácrátóti férfi nagyon csodálkozott, hogy a rendőrség hétvégén is ennyire aktív.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Célkörözési Csoportjának munkatársai Vác környékén akcióztak. A tervet teljesítették, két elfogott ember került a fapadra.

Kora reggel érkeztek egy csörögi címre 2021. január 16-án. Egy 25 éves férfiért érkeztek, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben. Körözte a Váci Járásbíróság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, valamint a Pesti Központi Kerületi Bíróság hamis vád vétsége miatt.

Kukucs!

A tartózkodási helyéül szolgáló házat körbevették, minden lehetséges menekülési irányt blokkoltak, ám felszólításaikra senki nem nyitott ajtót. A következő pillanatban egy ismerős arc bukkant fel az egyik hátsó ablakban, maga a célszemély kukucskált ki.

Amikor az egyik egyenruhással farkasszemet nézett, visszabukott az ablak alá. A rendőrök betörték a zárt ajtót, és beözönlöttek a házba. Három hangos családtag próbálta elterelni figyelmüket, ám ők a hátsó szoba ajtaja mögé lapulva ráleltek a 25 éves férfire, aki továbbra sem akarta érteni a felszólításokat, meg sem moccant, a rendőri túlerővel azonban nem tudott mit kezdeni - írja a police.hu.

Hiába a passzív ellenállás, néhány perc múlva már bilincselve ült a szolgálati autó hátsó ülésén. Megenyhülve már azt mondta, úgy hitte, a rendőrök csak kopogtatnak párat, aztán egy idő után feladják és elmennek. Maradtak, előállították.

Meglepő rendőrök

Egy vácrátóti ház volt a következő állomás, ahová kora délután egy Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által, járművezetés ittas állapotban vétségének elkövetése miatt jogerősen kiszabott 6 hónap fogházbüntetése letöltésének meg nem kezdése okán kiadott elfogatóparancs alapján keresett férfiért mentek.

Az előző elfogáshoz képest gördülékenyebben mentek a rutinszerű mozdulatok, maga a 40 éves célszemély tárta ki a kaput. Meglepettségében azt kérdezte a rendőröktől, általános szokás-e, hogy szombaton is ilyen energiával dolgoznak? Kapott választ, miközben előállították.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018