eur:
393.87
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pexels.com

Kicsinyes bosszú: szexfotókat posztolt volt kedveséről

Az intim képeket a világhálón megosztó barcsi férfinak – a vádak szerint – más is van a rovásán.

A büntetett előéletű barcsi férfit azzal vádolják, hogy visszaélt élettársa adataival, ugyanis a vádiratban az áll: két éve, amikor a pár összeveszett a nő nevével egy álprofilt hozott létre a közösségi hálón. Ide szex közben készített fotókat töltött fel a férfi a nőről, sőt,

a képeket a nő ismerőseinek üzenetben is elküldte.

A férfit a Barcsi Járásbíróság tíz hónap fogházbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztette – számolt be a Sonline.hu.

Az elkövetően viszont azért is felelnie kell, mert hamis ukrán igazolvánnyal igyekezett leplezni, hogy jogosítványát már évekkel korábban ittas vezetésért bevonták. Így próbált meg átkelni a horvát–magyar határon, de az ellenőrzés során észlelték a jogosítványa hamisságát, ezért a férfit őrizetbe vették, majd közokirat-hamisítás bűntette miatt, gyorsított eljárásban a Barcsi Járásbíróság elé állították. Tettéért jogerősen nyolc hónap börtönbüntetést kapott.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×