eur:
395.17
usd:
368.03
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: police.hu

Nem érezte magát "annyira" részegnek, hogy ne tudna hazavezetni - ez lett a vége

A hajdúnánási fiatalember a rendőrségen nem tagadta, hogy ivott, miután egy álló autóba hajtott egy buliból hazafelé.

A hajdúnánási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a leirata szerint egy 32 éves férfi megkockáztatta, hogy ittasan vezet haza egy buliból, de egy parkoló autó "útját állta".

A Police.hu portálon olvasható beszámoló szerint június 21-én egy ottani férfi álmából arra ébredt, hogy a háza előtt parkoló autójába becsapódott egy másik.

A rendőrök azonnal odamentek, és ott találták még a vétkesnek tűnő Opel-sofőrt, akinél kiakadt az alkoholszonda. A rendőrségen a 32 éves férfi elismerte az ivás tényét, hozzátéve, nem érezte magát "annyira" részegnek, hogy ne tudna hazavezetni.

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Az ázsiai piacokon felemás elmozdulásokat láthattunk ma, Európában ugyancsak iránykeresés volt a jellemző a nyitásban, később azonban egyre jobbra fordult a hangulat. A magyar piacon izgalmas sztorik voltak ma: különösebb fundamentális ok nélkül kilőtt a Masterplast és az Appeninn árfolyama, míg az Alteo közölte, hogy rövidesen jöhet a társaság történelmének legnagyobb zöldberuházása. Közben komolyabb esést szenvedett el a bitcoin árfolyama, amivel kulcsszintre került a legértékesebb kriptoeszköz árfolyama. Amerikában vegyes hangulatban telt a kereskedés, különösen a tech részvények gyengélkedtek ma. Külön kiemelendő az Nvidia esése: a cég részvényei alig 3 kereskedési nap alatt már közel 15 százalékot vesztettek értékükből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×