eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Elfogták a budapesti taxisofőr másik bántalmazóját is

Elfogták a budapesti taxisofőr másik bántalmazóját is, a férfi szerda délután került rendőrkézre; társával keddre virradó éjszaka életveszélyes sérüléseket okoztak a taxisnak, majd az autóját ellopva menekültek el a helyszínről.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a 21 éves F. Lászlót egy józsefvárosi benzinkút közelében igazoltatták a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) motoros járőrei. Elfogását követően előállították, gyanúsítotti kihallgatása megkezdődött.

A további eljárást a BRFK életvédelmi osztálya folytatja le - írták.

A két fiatal férfi Kőbányán intette le a taxit, majd egy VIII. kerületi, Kisfuvaros utcai címet adtak meg úti célként. A taxis a kért lakóházhoz szállította utasait, akik közölték, hogy a viteldíjat nem tudják kifizetni, s azt kérték, menjen velük és a lakásban átadják az összeget.

A lépcsőházban azonban hirtelen rátámadtak a taxisra, akit úgy megvertek, hogy életveszélyes sérülést szenvedett. A támadók elvették a taxis autójának kulcsát, majd a kocsival elmenekültek a helyszínről. A járművet később egy XV. kerületi parkolóban hagyták.

A széles körű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók a bűncselekménytől számított 24 órán belül beazonosították a feltételezett tetteseket. Az egyik gyanúsítottat, a 25 éves F. Oszkárt erzsébetvárosi lakásán még kedd este elfogták. Az őrizetbe vett, gyanúsítottként kihallgatott férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×