eur:
394.05
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gyilkosság áldozata lett a fóti családi házban talált két nő

Gyilkosság áldozata lett az a két nő, akinek holttestére szerdán este talált rá a rendőrség egy fóti családi házban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kovács Viktória elmondta, hogy szerdán délután egy levelet kapott a rendőrség a bűncselekmény feltételezett elkövetőjétől, hogy egy csecsemőt hagyott egy fóti családi házban.

A rendőrök kiérkezésükkor megtalálták a kisbabát, akit enyhe kiszáradás miatt kórházba szállítottak, és két holttestet, egy 39 éves nőét és 76 éves édesanyjáét.

A rendőrség szerint a feltételezett elkövető Pelády Tibor Ferenc 34 éves budapesti férfi, akit nagy erőkkel keresnek. A sajtóügyeletes elmondta, hogy a férfi egy LUH 405 rendszámú, szürke Nissan Qashqai típusú autóval közlekedik.

Forró nyomon

A rendőrség honlapján már látható Pelády Tibor Ferenc fotója, s olvashatók az adatai is. A 34 éves budapesti lakost forró nyomon üldözik, nagy erőkkel keresik, és a nyomozóhatóság bízik abban is, hogy minél több értékelhető bejelentés érkezik - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Azt lehet tudni, hogy korábban a 39 éves áldozat barátja volt-e, s kapcsolatukból született-e a fóti házban talált gyermek.

Kovács Viktória közlése szerint a feltételezett elkövető személyes adatait, illetve fotóját minden olyan esetben közzéteszik, amikor a nagy erőkkel indított nyomozásban, illetve a forró nyomos üldözésben a lakosság is segíthet. A Pelády Tibor Ferenccel, illetve a fóti kettős gyilkossággal kapcsolatos bejelentéseket a 06-1-443-5119-es számon, illetve az ingyenes 107-es és 112-es segélyhívón várja a rendőrség - közölte a szóvivő.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés miatt nyomoz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×