eur:
399.24
usd:
360.48
bux:
73696.46
2024. október 2. szerda Petra

Vasvillával kínoztak meg három kutyát Pakson

llatkínzásba, fenyegetőzésbe torkollott több szomszéd vitája Pakson. Egy férfi három kutyát szurkált meg vasvillával - közölte Péger János, a Paksi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

Péger János elmondta, hogy szombaton este tettek feljelentést egy paksi férfi ellen. Eszerint a férfi vasvillával megszurkálta a szomszédok kutyáit. Egy kutya elpusztult, egy másiknak olyan súlyosak voltak a sebei, hogy az állatorvosnak el kellett altatnia, a harmadik állatnak pedig a szemét szúrta ki.

A férfi a kihallgatáson nem tett vallomást. A rendőrség állatkínzással, illetve - mivel feljelentői szerint fenyegetőzött is - zaklatással gyanúsítja. A gyanúsított a bejelentők szerint azért támadott a kutyákra, mert szerinte azok korábban széttépték a birkáját.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 1. 21:30
×
×
×
×