eur:
396.31
usd:
354.6
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: pixabay
Nyitókép: Pixabay

Szívszorító részletek derültek ki a szegedi hármas tragédiáról

Izomsorvadásban szenvedhetett az a család, melynek tagjait holtan találták szerdán Szegeden.

Mint arról az Infostarton is bezsámoltunk a hét közepén egy 80 év körüli házaspár és 40 éves lányuk holttestét találták meg egy szegedi lakásban. A szomszédoknak gyanússá vált, hogy még annyit sem látják őket, mint korábban és kellemetlen szagok is terjengtek az épületben.

Egyes információk szerint az anya és lánya a hálószobában az ágyban feküdt, betakarva. Az apa pedig felakasztotta magát.

A házban lakó egyik fiatalember a Délmagyarnak elmondta, a háromtagú családot sosem látták együtt a lakáson kívül. Még az ételt is mindig rendelték, a dobozokat mindig ott láttuk az ajtó előtt - mesélte. Ő úgy tudja, izomsorvadásban szenvedtek, a lányuk ágyhoz volt kötve.

A családfő hordta le egyébként a szemetet, az lett gyanús, hogy jó ideje senki nem látta.

Vannak, akik a környéken úgy tudják, a tragédiát az váltotta ki, hogy egy héttel ezelőtt a házaspár 40 éves lánya a súlyos betegsége miatt meghalt. A 80 éves szülei pedig nem tudták feldolgozni lányuk elvesztését.

Egyelőre tehát nem tisztázott, hogy hármas, vagy kettős öngyilkosságról van-e szó, azt azonban a rendőrség közölte, idegenkezűség nem merült fel, az esetet a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×