eur:
389.19
usd:
362.62
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Novák Katalin köztársasági elnök búcsúzik a Budapestről távozó Ferenc pápától a Liszt Ferenc-repülőtéren 2023. április 30-án. Az egyházfő háromnapos apostoli látogatáson tartózkodott Magyarországon.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Novák Katalin sütött "egy kis sósat" a pápának - megvan a recept

Kommentelői kérték.

Novák Katalink köztársasági elnök a Facebookon osztotta meg, hogy sütött egy kis sós stanglit Ferenc pápa vendéglátására.

Kommentelői "követelésre" pedig meg is osztotta a családi receptet:

  • "Sokan kérdezték, íme nagymamám receptje:
    Ugyanannyi (puha) margarint, zsíros túrót és finomlisztet sóval összedolgozok (én szoktam reszelt Trappistát is adni a tésztához), kinyújtom ujjnyi vastagra, formára vágom, megkenem egy felvert tojással, megszórom sajttal, és légkeveréses sütőben 170 fokon kb 25 perc alatt megsütöm. Szerintem úgy finom, ha nincs nagyon megsütve, éppen csak pirul a széle.
    Jó étvágyat hozzá!"

A pápalátogatással kapcsolatos híreket ITT találja.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×