eur:
392.37
usd:
365.6
bux:
66784.41
2024. április 26. péntek Ervin

Justin Bieber elvégezte közmunkát, amire tojásdobálásért ítélték

Nincs többé próbaidőn Justin Bieber amerikai popénekes, miután elvégezte azt a 40 órányi közmunkát egy hajléktalanszállón, amelyet egyik szomszédja házának tojással való megdobálásáért szabtak ki rá.

Az ügy hétfői meghallgatásán a vandalizmus miatt elmarasztalt kanadai popénekes ügyvédje bizonyítékot mutatott be arról, hogy védence ledolgozta a bíróság által meghatározott mennyiségű munkát, ezzel teljesítette az ügyben kiszabott ítélet utolsó pontját is.

A bíróságon bemutatott jelentés szerint a hajléktalanszálló programigazgatója megdicsérte a tinisztárt, amiért az hajlandó volt "bepiszkolni a kezét" a karbantartási és takarítási munkákkal.

A 21 éves énekest a közmunka mellett mintegy 80 ezer dollár (23 millió forint) kártérítés megfizetésére kötelezték, valamint egy indulatkezelő tanácsadáson is részt kellett vennie. A kiszabott közmunka elvégzését hátráltatta az énekes bokasérülése.

Justin Biebert egykori szomszédjai, Jeff és Suzanne Schwartz perelték be, amiért a sztár 2014 januárjában tojásdobálással rongálta meg otthonukat. Idén újabb keresetet adtak be ellene, amely szerint a híresség gondatlan autóvezetéssel tartotta rettegésben családjukat és egy alkalommal arcon is köpte a férfit.

Justin Bieber azóta elköltözött a kaliforniai lakóparkból. A hétfői meghallgatáson nem jelent meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×