eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Játékbabát mintáztak a spanyol királynéról

Játékbabát mintáztak Letícia spanyol királynéról abból az alkalomból, hogy a divatbabák gyűjtőinek nemzetközi szövetsége idei találkozóját Madridban rendezik meg a hétvégén.

A királyné vonásait viselő babát Vasili Barbier művész alkotta meg az AFD Group babakészítő cég megbízásából.

A baba szürke ruhájának felső része arra hasonlít, amelyet 2013-ban Vilmos Sándor holland király koronázási ünnepségén viselt Letícia. Az alsó rész azt az öltözéket idézi, amelyben a cambridge-i hercegi pár esküvőjét megelőző díszvacsorán jelent meg 2011-ben.

Letíciát igazi divatikonnak tartják, viselete gyakran témája a különböző divatlapoknak. Egyedi stílusát sokan igyekeznek utánozni.

A babakészítő cég már több hírességről is mintázott babát, többek között Elizabeth Taylorról, Whitney Houstonról és Lady Gagáról.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×