eur:
392.99
usd:
366.49
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Sziget: Hamis jegyeket találtak a fesztivál első napján

Számos hamis jegyet találtak a Sziget fesztivál első napján - közölte Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel.

A szóvivő elmondta, az eddigi tapasztalatokból okulva idén már nem csak az illegális jegyárusokat próbálják jobb belátásra bírni, hanem a látogatókat is figyelmeztetik, hogy ne vásároljanak hamis jegyeket.

A fesztivál alkalmazottai csoportosan járják a HÉV-megállót és a Sziget körüli helyeket, hogy figyelmeztessék a látogatókat az ezzel kapcsolatos veszélyekre - tette hozzá.

Vető Viktória az MTI kérdésére elmondta, hogy a múlt pénteki nagy esőzések után már sikerült sármentesíteni a fesztivál területét, így az alkalmas a koncertek és a bulik megtartására.

A sarat, elsősorban a színpadok előtt, több száz köbméternyi homokkal fedték le, valamint 12 kamionnyi műanyag burkolatot és fém szőnyeget fektettek le a "kritikus" helyeken - közölte a sajtófőnök.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×