eur:
388.69
usd:
361.67
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Meggyilkoltak egy korábbi Bond-lányt

Meggyilkolták a Halálvágta című, 1985-ös James Bond-film egy női szereplőjét, Celine Cawleyt, aki jól menő reklámügynökséget vezetett.

Meggyilkolták egy volt Bond-lányt, Celine Cawleyt észak-dublini otthonában. Az egygyermekes anya a Halálvágta (A view to a kill) című James Bond-filmben tűnt föl (Roger Moore játszotta a főhőst); később a reklámiparban helyezkedett el. Súlyos sérülésekkel a fején találtak rá háza teraszán, kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni.

A 46 éves asszony férje egy hétfő reggeli kutyasétáltatásból ért arra haza, hogy felesége eszméletlenül fekszik a teraszon. Cawleyt jól ismerte a hirdetési szakma Írországban, miután Toytown Company nevű vége az egyik legjobb ottani ügynökség.

Kollégái szerint a támadó elkábította a nőt, majd a hátsó kerten át távozott. Joan Maher önkormányzati képviselő szerint sosem történt még ilyen a csendes, nyugodt, a sétálók közt népszerű környéken. Hétfő reggel ráadásul senki sem volt az utcán.

Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×