eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

A Real Madrid védője is lefeküdt Ronaldo barátnőjével

Ha Cristiano Ronaldo végül mégis a Real Madridnál köt ki, vélhetően nem Sergio Ramos lesz a legjobb barátja, ugyanis kiderült, hogy kedvese korábban lefeküdt a spanyol védővel is.

Lehet, hogy éppen a féltékenység fogja befolyásolni Cristiano Ronaldót abban, hogy marad-e a Manchester Unitednél, vagy a Real Madridhoz igazol? Kiderült ugyanis, hogy a portugál labdarúgó barátnője, Nereida Gallardo korábban lefeküdt a királyi gárda spanyol védőjével, Sergio Ramosszal.

"Cristiano nem tudott róla, hogy Nereida korábban lefeküdt a Real Madrid egyik legjobbjával. Nagyon féltékeny típus, és barátnője titokban tartotta előtte ezt, mert ez a múlt egy darabja. Nereida legkevésbé arra vágyik, hogy Ramos majd azzal köszöntse Ronaldót Madridban, hogy neki is megvolt a barátnője" - mondta a 24 éves spanyol szépség egyik közeli ismerőse.

A spanyol modell idén januárban kezdett el járni Ronaldóval, míg az Eb-győztes védővel tavaly novemberben találkozott egy szórakozóhelyen. Sergio Ramos két barátjával volt a klubban, ahol találkozott Nereida Gallardóval és társaságával, és végül valamennyien a labdarúgó házában kötöttek ki.

A spanyol futballista végig Nereidával foglalkozott, és a hálószobájába vezette. "Nereida nem bocsátkozott részletekbe, de arról biztosított minket, hogy nem a fociról beszélgettek vagy a bárányokat számolgatták" - tette hozzá.

A spanyol focista és a modell később is kapcsolatban maradtak, de csak barátként. Sergio Ramos felhívta a modellt, és sok szerencsét kívánt neki, amikor kiderült, hogy összejött Cristiano Ronaldóval.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×