eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Horror a parkolóban: kivágta az anyja hasából a csecsemőt

Gépek tartják életben azt a kisbabát, akit kivágott az édesanyja hasából, és magáénak vallott egy asszony Washington államban.

A gyilkost azonnal őrizetbe vették, amikor kihívta a tűzoltókat; azt állította, hogy egy autóparkolóban szülte meg a gyermekét, de attól fél, hogy a kicsi halott.

A tűzoltók az autó hátsó ülésén fedezték fel a csecsemőt, elől pedig ott ült a félmeztelen nő, a kezében a köldökzsinórral. Egyfolytában csak azt kérdezgette: a kicsikém jól van?

Az asszonyt és a gyereket kórházba szállították, ott azonban a vizsgálat során azonnal kiderült, hogy a nő nem szült - számolt be a fejleményekről Ken Hohenberg rendőrfőnök. Amikor átkutatták a nő táskáját, találtak benne egy pár véres kesztyűt, véres papírtörlőket, gumikesztyűt, egy schnitzert, egy cumisüveget és babazoknikat.

A valódi anyát órákkal később találták meg holtan, összekötözött kezekkel és lábakkal - ugyanabban a parkolóban. A 27 éves Araceli Camacho Gomez nyolc hónapos terhes volt, és mint a boncolás során kiderült, a gyilkos többször mellbe szúrta.

A tettest, a 23 éves Phiengchai Sisouvanh-t gyilkossággal vádolják, az első meghallgatásán már túl is van; szerdán derül ki, hogy óvadék ellenében szabadlábra helyezik-e. A kicsit pedig gépekkel tartják életben a Spokane Indián Rezervátum kórházában.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×