eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Félig megette, majd elásta a holttestet a gyilkos medve

Egy férfi félig felfalt tetemére bukkantak az Oroszországhoz tartozó Szahalin szigetén: a turistát egy medve marcangolta szét és temette el.

Csak rövid időre maradt magára az a férfi, akinek félig megevett holttestére a múlt héten bukkantak rá. A férfi a barátjával a Krasznogorszk melletti melegvizű forrásoknál időzött, amikor egy lábsérülés miatt mozgásképtelenné vált.

Barátja segítségért indult, ám, mire visszaért, a férfinak nyoma veszett, és hiába a mentőakció, sokáig nem is került elő. Holttestére most bukkantak rá: a medve, miután lakmározott belőle, elásta.

Később helyi vadászok a rendőrök segítségével megpróbálták felkutatni és megölni a ragadozót - sikertelenül.

Tavaly egy házaspárt támadott meg ugyanezen a környéken egy medve: az asszonynak, aki fel tudott mászni egy fára, sikerült megmenekülnie, férjét azonban széttépte az állat.

Január óta Szahalinon már három embert öltek meg a medvék.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×