eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Beckham beszállna az ásványvíz-bizniszbe

Saját ásványvízmárka indítását tervezi David Beckham, akinek szerződése hamarosan lejár az egyik nagy üdítőipari céggel.

A Los Angeles Galaxy angol válogatott játékosát tíz éve köti szerződés a Pepsihez, a középpályás a üdítőipari cég vezető reklámarca.

A szerződés értelmében évente kétmillió font üti David Beckham markát az üdítő reklámozásáért, a középpályás mégis azt tervezi, hogy nem újítja meg a kontraktust, ugyanis egy saját márkával kíván a piacra lépni.

Hamarosan a rajongók is megkóstolhatják a Beckham-márkát, mivel piacra dobják az angol sztárfocista ásványvízét. Nem kizárt, hogy H230 lesz a neve a 23-as mezszámra utalva.

Egy forrás szerint a Pepsi marasztalná Bckhamet, de a labdarúgó úgy érzi, érdemes kipróbálnia valami mást is. "Õ magában is egy világmárka, és úgy gondolja, több lehetősége lenne saját termékeit reklámozni. Az egészségmegőrzéssel kapcsolatos termékeken gondolkozik, beleértve az ásványvizet is" - tette hozzá az informátor.

Arra is van esély, hogy a Pepsi hoz létre a futballistának egy saját ásványvízmárkát, így az együttműködés megmaradhatna.

Címlapról ajánljuk

Markus Söder: itt a vége, pénzügyileg és kulturálisan is túlterheli Németországot a migráció

Egyes tantermekben már alig beszélnek németül, az emberek nem érzik igazán otthon magukat azokban a városrészekben, ahol élnek – figyelmeztetett a bajor CSU elnöke abban az interjúban, amelyet pártja kongresszusa előtt adott. Markus Söder szerint a migráció túl nagy terhet jelent Németország számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Harapófogóba került a felemelkedő nagyhatalom: ebből nehéz lesz kimászni

Harapófogóba került a felemelkedő nagyhatalom: ebből nehéz lesz kimászni

A közel-keleti konfliktusok esetében többnyire a hagyományos nagyhatalmak – az Egyesült Államok, Kína és Oroszország – nevei merülnek fel, mint potenciális rendteremtő, vagy az események alakulásában leginkább érdekelt globális tényezők. A felsorolásból viszont szinte minden alkalommal kimarad a térséggel a legközelebbi és hosszú történelmi kapcsolatot ápoló India. A felemelkedő nagyhatalom számára kihívást jelent a téma, mivel egyszerre szembesülnek bel- és külpolitikai dilemmákkal, kényes egyensúlyi helyzetet kell teremtenie a kormányzatnak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×