eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Sztárügyvédet fogadott a válóperhez Madonna

Fiona Shackleton, Nagy-Britannia híres-hírhedt válóperes ügyvédje immáron Madonnának dolgozik - értesültek a brit lapok. Innen már nehéz tagadni, hogy az énekesnő válik rendező férjétől, Guy Ritchietől.

Paul Mc Cartneynak rengeteget spórolt, és Diana, valamint Károly herceg válását is ő rendezte el. Fiona Shackleton a hírek szerint Madonnának dolgozik.

Az énekesnő vagyona nagyjából 300 millió font (93 milliárd forint), így nem is csoda, hogy ha válni akar, szüksége van jogi tanácsokra.

Az amerikai popsztár és az angol filmrendező kapcsolata állítólag már hónapok óta mélyponton van, és a sztárpár külön életet él a 6 millió fontos londoni villában.

Az 52 éves ügyvédnőt gyakran választják a gazdagok a válásukhoz. Madonna szóvivője nem akarta kommentálni azokat a híreket, miszerint az énekesnő az ügyvédnővel konzultálna.

A most 49 éves énekesnő hét éve ment hozzá Guy Ritchie rendezőhöz, aki tíz évvel fiatalabb nála. Házasságukból egy gyermek született.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba fontos részleteket árult el Kós Hubert és Milák Kristóf vb-szereplésével kapcsolatban

Sós Csaba fontos részleteket árult el Kós Hubert és Milák Kristóf vb-szereplésével kapcsolatban

20-25 fős magyar csapat indulhat a decemberi, budapesti rövid pályás úszó-világbajnokságon – mondta az InfoRádióban a válogatott szövetségi kapitánya. Sós Csaba azt is elárulta, hogy az olimpiai bajnok Kós Hubert hazajön-e az Egyesült Államokból, és ha igen, mely számokban tervezi az indulását, továbbá Milák Kristóf és Betlehem Dávid lehetőségeiről is beszélt a szakvezető.

Markus Söder: itt a vége, pénzügyileg és kulturálisan is túlterheli Németországot a migráció

Egyes tantermekben már alig beszélnek németül, az emberek nem érzik igazán otthon magukat azokban a városrészekben, ahol élnek – figyelmeztetett a bajor CSU elnöke abban az interjúban, amelyet pártja kongresszusa előtt adott. Markus Söder szerint a migráció túl nagy terhet jelent Németország számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Elkerülhetetlen az érdemi nyugdíjreform - Itt a javaslat

Elkerülhetetlen az érdemi nyugdíjreform - Itt a javaslat

Kezelhetnék-e az OECD nyugdíjreform-javaslatai a magyar nyugdíjrendszer legégetőbb gondjait? – ezt a kérdést vizsgáltam meg kétrészes cikksorozatom első részében részletesen kitérve arra, hogy a reformjavaslatok milyen következményekkel járhatnak, és hogy a nemzetközi szakértők az anyagukban milyen területek vizsgálatát mulasztották el, felvillantva az alternatív megoldásokat. Ebben az írásomban pedig az OECD által szükségesnek tartott kiegészítő intézkedéseket vizsgálom meg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×