eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Teljesen kiment a fejéből, hogy nős

Érvénytelenítették egy ausztrál férfi házasságát, mert kiderült, hogy harminc évvel korábban, egy ivászat után már megnősült, erről azonban teljesen elfeledkezett.

A 67 éves férfi csak arra emlékezett, hogy amikor még az Egyesült Államokban dolgozott egy olajfúró toronynál, találkozott egy kedves, szőke nővel, de arról nem voltak emlékei, hogy össze is házasodott vele.

"Nem emlékszik, hogy részt vett volna bármiféle esküvői szertartáson, vagy házasságról beszélt volna a nővel" - mondta Sally Brown bíró, amikor érvénytelenítette a frigyet.

A férfinak a szava is elakadt, amikor a tárgyaláson megmutatták neki a házassági anyakönyvi kivonatot.

Nem az amerikai nővel kötött házassága volt a férfi első frigye: amikor 1978-ban oltár elé állt a szőke ismeretlennel, már volt egy felesége, akkor azonban nem derült ki, hogy már nős. Később elvált első nejétől, a másodiktól azonban - akiről teljesen elfeledkezett - nem.

Most újra házasságra adta a fejét, hawaii származású barátnőjével kötötte össze az életét és kérvényt adott be, hogy az országban telepedhessen le; ekkor közölte vele a sokkoló hírt az amerikai bevándorlási hivatal.

A harmadik feleség, aki a bírósági döntés után hivatalosan ismét csak barátnő, nagyon megértően fogadta a történteket. A férfi már bejelentette, hamarosan ismét oltár elé vezeti.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba fontos részleteket árult el Kós Hubert és Milák Kristóf vb-szereplésével kapcsolatban

Sós Csaba fontos részleteket árult el Kós Hubert és Milák Kristóf vb-szereplésével kapcsolatban

20-25 fős magyar csapat indulhat a decemberi, budapesti rövid pályás úszó-világbajnokságon – mondta az InfoRádióban a válogatott szövetségi kapitánya. Sós Csaba azt is elárulta, hogy az olimpiai bajnok Kós Hubert hazajön-e az Egyesült Államokból, és ha igen, mely számokban tervezi az indulását, továbbá Milák Kristóf és Betlehem Dávid lehetőségeiről is beszélt a szakvezető.

Markus Söder: itt a vége, pénzügyileg és kulturálisan is túlterheli Németországot a migráció

Egyes tantermekben már alig beszélnek németül, az emberek nem érzik igazán otthon magukat azokban a városrészekben, ahol élnek – figyelmeztetett a bajor CSU elnöke abban az interjúban, amelyet pártja kongresszusa előtt adott. Markus Söder szerint a migráció túl nagy terhet jelent Németország számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Elkerülhetetlen az érdemi nyugdíjreform - Itt a javaslat

Elkerülhetetlen az érdemi nyugdíjreform - Itt a javaslat

Kezelhetnék-e az OECD nyugdíjreform-javaslatai a magyar nyugdíjrendszer legégetőbb gondjait? – ezt a kérdést vizsgáltam meg kétrészes cikksorozatom első részében részletesen kitérve arra, hogy a reformjavaslatok milyen következményekkel járhatnak, és hogy a nemzetközi szakértők az anyagukban milyen területek vizsgálatát mulasztották el, felvillantva az alternatív megoldásokat. Ebben az írásomban pedig az OECD által szükségesnek tartott kiegészítő intézkedéseket vizsgálom meg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×