eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Ötéves kislánnyal fajtalankodott a tanár

Börtönbe került az a brit tanár, aki többször is megerőszakolt egy kislányt.

A 35 éves Neil Challist januárban tartóztatták le, miután nyolcéves áldozata elmondta szüleinek, hogy mit művelt vele a férfit. A házkutatás során többezer gyermekpornográf tartalmú képet talál a Chester Green-i tanár számítógépén, köztük voltak olyanok is, amelyeket a kislánnyal való fajtalankodás közben készített.

Az összesen 13 iskolában oktató férfi a bíróság előtt bevallotta, hogy ötéves korától zaklatta a kislányt, és azt is, hogy egy kamerával több, az osztályába járó gyermek szoknyája alá belesett, és készített felvételeket.

A bíró, Rosalind Bush az ítélet kihirdetésekor kiemelte: a lánynak nem volt menedéke a tanár elől. "Maga mindenhol ott volt, mindenhol erőszakoskodott vele. Tönkretette az egész életét."

A férfinak a bíróság döntése értelmében legkevesebb hét évet rácsok mögött kell töltenie, de csak akkor engedik szabadon, ha már nem jelent veszélyt kislányokra, és gyermekekkel sem foglalkozhat többé.

"Egy cseppnyi bűnbánatot sem mutatott, megvetendő teremtmény" - mondta a kislány apja.

Címlapról ajánljuk
Markus Söder: itt a vége, pénzügyileg és kulturálisan is túlterheli Németországot a migráció

Markus Söder: itt a vége, pénzügyileg és kulturálisan is túlterheli Németországot a migráció

Egyes tantermekben már alig beszélnek németül, az emberek nem érzik igazán otthon magukat azokban a városrészekben, ahol élnek – figyelmeztetett a bajor CSU elnöke abban az interjúban, amelyet pártja kongresszusa előtt adott. Markus Söder szerint a migráció túl nagy terhet jelent Németország számára.

"Visszataláltunk az útra, amelyen korábban sikeresek voltunk" - így értékelték a főszereplők a holland meccset

Értékelte a magyar-holland labdaraúgó-NL-mérkőzés 1-1-es eredménnyel zárult történéseit számos főszereplő; a magyar gólszerző, a csapatkapitány és a kapus is. Marco Rossi szövetségi kapitány ezúttal is foglalkozott a kritikusaival, de szerinte játékosai emelt fővel jöhettek le a pályáról, persze a bosnyákok ellen hétfőn támadásban "több kell" majd.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Új területen hódít a fintech-forradalom: újabb iparágat alakít át a technológiai boom

Új területen hódít a fintech-forradalom: újabb iparágat alakít át a technológiai boom

A technológiai innováció gyors üteme világszerte átalakítja az iparágakat, és ez alól a szórakoztatóipar sem kivétel. A média, a kultúra és azon belül a klasszikus zene is kezdi integrálni a fintech innovációkat, a blokchain technológiát és a kriptovalutákat. Ezek a digitális eszközök új módokat kínálnak a folyamatok menedzselésére, a bevételi források felszabadítására, és átformálják a művészek és a közönség közötti interakciót. A jogdíjelosztás javításától kezdve a decentralizált tartalomplatformok létrehozásáig a fintech jelentős változások előtt nyitja meg az utat ezekben a hagyományosan analóg iparágakban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×