eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Szamuráj Nagyi alázza meg az olasz katonákat

Nem lehet egyszerű az olasz katonák élete, ugyanis napról napra tűrniük kell, hogy egy 77 éves nagymama megalázza őket, és feltörli velük a padlót.

A japán Keiko Vakabajst az olasz honvédelmi tárca fogadta fel, hogy harcművészeteket oktasson a hadsereg tagjainak. A 77 éves nagymama több harcművészet, köztük a jujitsu, a jojitso, a kenjitso, a judo, a kendo és a karate szakértője, valamint elismert oktatója.

A japán nyugdíjas - vagy ahogy hívják, a Szamuráj Nagyi -, a livornói katonai bázison tanítja az olasz katonáknak a szemtől szembeni harc alapjait és trükkjeit.

Keiko Vakabajs élesben is be tudja mutatni a feladatot, így fordulhat elő, hogy a mindössze 150 centiméter magas japán nő a nála egy fejjel magasabb olasz katonákat is könnyedén földre viszi.

A 77 éves nagymama azt mondja a katonáknak: nézzenek rá, és higgyék el, hogy semmi sem lehetetlen. "Ne gondold, hogy ez hihetetlen. Nem a testalkat számít" - mondja az egyik áldozatnak, miután egy mozdulattal leterítette.

Az olasz hadsereg vezetői azt remélik, az edzések és az idős nőtől elszenvedett megaláztatások megerősítik a katonákat.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×