eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Szexpartikat szervezett, hogy HIV-vel fertőzzön meg másokat

Szándékosan fertőzött meg HIV-vírussal más embereket egy ausztrál férfi. A 49 éves Michael Neal szexpartikat szervezett, hogy ott adhassa át betegségét.

A férfi ellen több mint harminc vádpontot hoztak fel, a többi mellett azt, hogy szándékosan fertőzött meg két embert HIV-vírussal.

A Michael Neal elleni per tárgyalásán - amely szerdán kezdődött el - az ügyész azt mondta: a férfi kifejezetten azért szervezett összejöveteleket, hogy itt adhassa tovább betegségét olyan embereknek, akik nem voltak tisztában azzal, milyen veszélynek vannak kitéve.

Az ügyész azt sem zárta ki, hogy ezen alkalmakkor az ismert embereken kívül mások is megfertőződtek, csak ők esetleg nincsenek még tisztában ezzel.

A tárgyalás folytatódik.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×