eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Megbüntették, mert traktorával Londonban parkolt

Egy angol farmer, aki állítása szerint 45 évvel ezelőtt járt utoljára Londonban, bajba került, mert a brit főváros illetékesei azt állítják: tartorával a metropoliszban parkolt.

Eric Smart szerint életében csak egyszer járt Londonban, akkor is busszal, most pedig azzal vádolják, hogy a fővárosban parkolt traktorával.

A 74 éves Chesterfieldben élő gazdálkodó teljesen értetlenül áll az eset előtt, mivel nemcsak hogy nem járt Londonban, de traktora 14 év óta nem hagyta el a pajtáját. Ráadásul London több mint 240 kilométerre van farmjától, így két napba is beletelne, amíg elzötyögne oda.

A londoni hatóságok most 180 font, vagyis több mint 56 ezer forint büntetésről küldtek csekket a meglepett gazdának, aki szerint tévedés áldozatává vált. Egyszer ugyanis már hasonló indokkal meg akarták büntetni, akkor azonban kiderült, hogy nem az ő járgánya parkolt Londonban.

Az idős férfi szerint van az országban még egy jármű, aminek a traktorával megegyező rendszámtáblája van.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×