eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Esélytelenek a "zsírnyákok" a bűnözőkkel szemben

Egy intenzív edzésprogramon kell átesniük a mozambiki rendőröknek, a zsaruk ugyanis olyan kövérek, hogy képtelenek üldözni a bűnözőket.

A belügyminiszter egyik tanácsadója, Pana Chande arról számolt be az újságíróknak, hogy a rendőreik nagy részének nem megfelelő az életmódja. Vannak, akik túl sokat isznak és rengeteg cigit szívnak, mások a mértéktelen evés miatt eresztettek pocakot.

Néhányan pedig akkorák, hogy futni is képtelenek, sőt egyáltalán nem mondhatók egészségesnek. A hatóságnak azonban ütőképes testületre van szüksége, ezért a rendőröknek kötelezően el kell járniuk a rendőrség edzőtermeibe.

Mindez nem büntetés - mondja a tanácsadó -, inkább egy lehetőség arra, hogy hatékony munkát tudjanak végezni a rendőrök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×