eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Mi mindenre használják az adófizetők pénzét?

Az adófizetők pénzéből fizette egy brit település önkormányzata a szelleműzést, hogy megtisztítsanak egy házat, ahol ötven éve meggyilkolta a feleségét egy férfi.

Az új lakó, Sabrina Fallon csattanások zaját hallotta a padlásról, de hiába hívta ki a rendőröket, azok nem találtak semmi gyanúsat. Ám a csattogás folytatódott, és az ajtók is kezdtek maguktól becsapódni az asszony orra előtt, így kénytelen volt levonni a nyilvánvaló következtetést: szellemek járnak a házban.

Az asszony a férjével és két gyermekével tavaly júniusban költözött be a peterlee-i három hálószobás béringatlanba, de nem volt maradásuk: közölték az önkormányzattal, hogy vagy ők mennek, vagy a szellemek.

Az önkormányzat pedig a segítségükre sietett: vállalta, hogy kifizeti a szellemirtás költségének a felét. Sabrina Fallon így megbízhatta a munkával Suzanne Hadwint, aki ezért 120 fontot kért - ebből hatvanat vállalt magára az önkormányzat.

A hivatásos szellemirtó spirituális kalauzát küldte a házba, amely "jelentette", hogy egy férfi kísért, aki "nagyon dühös, ezért megpróbálja elkapni" a család 16 hónapos kislányát, Amyt - számolt be a szellemirtásról Fallon.

"Rettenetes érzés volt. Suzanne nem is tudta, hogy két gyermekem van, mégis mindent kitalált a távolból - még azt is elmondta, milyen színűre vannak festve a falak. Azt mondta, a szellem a kisebbik lányom testét akarja, hogy újjáélessze benne a feleségét. Még azt is tudta, hogy a szellemet Peternek hívják."

A család annyira rettegett, hogy a férj felmondott, hogy védelmezhesse a feleségét és a gyermekeit. Mint később megtudták, a házban ötven éve egy férfi meggyilkolta a feleségét, majd felkötötte magát.

A szellemirtás azonban a jelek szerint sikeres volt, a családnak így nincs több oka a rettegésre.

Az önkormányzat egyébként először adott pénzt ilyesmire. "A bérlők nagyon elégedettek az eredménnyel" - tette hozzá az önkormányzat szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×