eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Öt kamion rohant egymásba az M0-áson

Három magyar, egy horvát és egy spanyol rohant egymásba az M0-ás autópályán a diósdi kihajtónál, az M5-ös autópálya felé tartó szakaszon. Az érintett szakaszon fél pályán engedik a forgalmat. Személyi sérülésekről egyelőre nem érkezett hír.

Az Autópálya-rendőrség szóvivője az InfoRádióban elmondta: a baleset akkor történt, amikor a konvojban haladó öt kamionból a negyedik, egy spanyol rendszámú jármű belerohant az előtte közlekedő kamionba.

Lukács Anita hozzátette: a járművek a külső sávban vesztegelnek, tehát a belső sáv járható. A balesetben az egyik sofőr könnyebben megsérült. Szerencsére egyik kamion sem borult fel, de az egyik jármű esetében műszaki mentésre van szükség.

Aki szeretné elkerülni a baleset helyszínét, az a budafoki, vagy a nagytétényi kihajtónál hagyhatja el az M0-ást, vissza pedig Törökbálintnál hajthat fel.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×