eur:
392.99
usd:
366.49
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Három autót tört össze a kerületi rendőrkapitány autója - képgaléria

Három autónak is nekiütközött péntek hajnalban a XIII. kerületi rendőrkapitány autója. A kocsit lezárt állapotban, vezető nélkül találták meg. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság nem kíván nyilatkozni.

Péntek hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a XIII. kerületben, a Petneházy utcában egy személygépkocsi három parkoló járműnek ütközött.

A kiérkező járőrök a kárt okozó autót vezető nélkül, lezárt állapotban találták meg - olvasható a rendőrség honlapján.

Az autó Kiss Ernő, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi rendőrkapitánysága vezetőjének szolgálati gépjárműve. Hogy ő vezette-e a járművet, nem tudni.

Az sem egyértelmű, miért ütközött neki az autó a parkoló kocsiknak, ám a rendőrség nem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban.

A közlemény nem tér ki arra sem, hogy a rendőrkapitány előzetesen bejelentést tett volna a jármű eltulajdonításáról. Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya soron kívüli vizsgálatot rendelt el.

Mindegy ki vezet egy járművet, ha balesetet okoz vele, akkor az üzembentartói felelősségbiztosítás alapján kell a kárt rendezni - mondta Kovács Kázmér biztosítási szakjogász az InfoRádiónak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×