eur:
392.41
usd:
352.64
bux:
73099.94
2024. augusztus 21. szerda Hajna, Sámuel
Stadler FLIRT H2 hidrogénvonat
Nyitókép: Stadler

Gázolt a vonat Szabadifürdőnél

A halálos baleset miatt jelentősen késnek a vonatok a dél-balatoni vonalon.

Elütött egy embert a vonat Szabadifürdő megállóhelynél, emiatt jelentősen késnek a vonatok a dél-balatoni vonalon - közölte a Mávinform szerdán a Facebook-oldalán.

Azt írták, hogy a helyszínelés miatt több órával hosszabb eljutási időre kell számítani a vonalon.A baleset miatt Lepsény és Siófok között várhatóan délutánig pótlóbuszok közlekednek - tudatta a Mávinform.

A tájékoztatás szerint a Nagykanizsáról 9.14-kor a Déli pályaudvarra indult Tópart InterCity gázolt halálra egy embert Szabadifürdő megállóhelynél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
A világ legnagyobb napelemparkját építi fel Ausztrália, elképesztő számokról van szó

A világ legnagyobb napelemparkját építi fel Ausztrália, elképesztő számokról van szó

A világ legnagyobb kiterjedésű, 12 ezer hektáros, napelemparkját építi meg Ausztrália az ország északi részén, amely 3 millió ausztrál háztartást lát majd el árammal, és bőven jut majd exportra is, amely miatt két másik ország hozzájárulására is szükség lesz - jelentette be szerdán az ausztrál környezetvédelmi miniszter. A naperőművek előretöréséről és a zöld áram felhasználásának tapasztalatairól is szó lesz a Portfolio október 10-i Energy Investment Forum konferenciáján, amelyről további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×