eur:
396.13
usd:
368.49
bux:
69864.2
2024. június 19. szerda Gyárfás
Nyitókép: Budapesti Közlekedési Központ

Hasznos funkcióval bővül a BudapestGO – videó

Már útvonaltervezés közben is egyszerűen érvényesíthetünk jegyet az applikációban.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a fejlesztésnek köszönhetően a „Jegyeim” ikon már útvonaltervezés közben is megjelenik a térképen, így az utazás során egyszerűen és gyorsan lehet jegyet érvényesíteni, valamint bérletet felmutatni, majd folytatni az utazástervezést.

A fejlesztés célja, hogy a jegy- vagy bérlethasználatot követően is gyorsan és egyszerűen vissza lehessen térni a félbehagyott útitervhez, azaz átjárható legyen az útvonaltervezés és a jegyérvényesítés- vagy bérlethasználat – olvasható a társaság közleményében.

Kitértek arra is, hogy a BudapestGO továbbra is népszerű a fővárosban közlekedők körében, idén májusra már több mint 5 millióan töltötték le az alkalmazást. A regisztráltak száma is folyamatosan növekszik, jelenleg 2,1 milliónál tart, és az elmúlt hónapban 1,3 millió aktív felhasználót vonzott az applikáció.

A BKK közölte, hogy a jövőben további fejlesztésekkel is lesznek: hamarosan még részletesebb járatinformációkat (például elsőajtós felszállásra, kerékpárszállításra vagy díjtermékekre vonatkozóan) is jelez majd az alkalmazás, továbbá a forgalmi változások és a megállóhelyi menetrendek is még egyszerűbben és kényelmesebben lesznek követhetők.

A frissítés több szakaszban érkezik meg az ügyfelekhez, így

több napot is igénybe vehet, amíg minden felhasználó számára elérhetővé válnak az újdonságok

– hívja fel a figylemet a társaság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.19. szerda, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×