eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Újabb épületomlás - nem sokon múlt a magyar férfi élete

Sikerült elugrania a földre zuhanó kődarabok elől, a karja viszont így is eltört. Utasbiztosítása nem volt a szerencsétlenül járt férfinak, így az ellátását neki kellett kifizetnie.

A megsérült férfi és barátai még az év elején tettek kirándulást Prága városában. Egyik este gyanútlanul sétáltak az utcán, amikor egy csattanásra lettek figyelmesek, majd azt tapasztalták, hogy rájuk omlik egy épület – hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

„Nagyon rémisztő volt… amikor fölnéztünk, a magas házak között azt láttuk, hogy hullik ránk minden. Nemcsak kis törmelékek, hanem egészen nagy méretű kövek is” – fogalmazott Csontos Bálint a tévécsatornának.

A férfi a lélekjelenlétének köszönheti, hogy életben maradt, az egyik leomló hatalmas kődarab viszont így is eltalálta, ami miatt eltört a karja. A kórházi ellátását és szállítását viszont neki kellett fizetnie, mivel nem volt utasbiztosítása.

Közel 10 ezer koronát kértek tőle, ami átszámítva nagyjából 150 ezer forint.

Mint az a beszámolóban elhangzik, Csontos Bálint eredetileg nem kívánt pert indítani, de bízik abban, hogy kártérítést kaphat; ennek érdekében már felvette a kapcsolatot a prágai magyar konzulátussal.

A baleset óta a férfi már jobban van, de a történtek őt és a barátait lelkileg nagyon megviselték.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×