eur:
389.62
usd:
363.64
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Jevgenyij Malotetka Légitámadás a mariupoli kórház szülészete ellen című, a zsűri által Az Év Képe díjjal elismert fényképe a World Press Photo 2023 kiállítás megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban 2023. szeptember 21-én. A kiállításon látható 94 díjazott felvételt több mint 60 448 fotóból választotta ki egy független zsűri. A tárlat november 5-ig látogatható.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Pártpanaszra 18+-os karikát kapott a Nemzeti Múzeum kiállítása

Sérti a gyermekvédelmi törvényt a Nemzetközi Sajtófotó Kiállítás.

18 év alattiak nem látogathatják tovább a Nemzeti Múzeum Nemzetközi Sajtófotó Kiállítását, mert az sérti a gyermekvédelmi törvényt - erről Csák János illetékes miniszter tájékoztatta a Mi Hazánkat.

A párt nevében Dúró Dóra fordult a miniszterhez. Azt kifogásolta, hogy a kiállítás képein a 2022-es év legfontosabb eseményeként jelenítik meg az LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot, illetve a "meleg idősotthont" ábrázoló képsorozaton tekinthetik meg az odalátogatók például azt, hogy női ruhába és tűsarkúba öltözött férfiak rúzsozzák magukat.

Csák János válaszul közölte, hogy a családok védelméről szóló törvény érvényre jutásának biztosítását kérte számon L. Simon László főigazgatón, így a múzeum szigorította a kiállítás megtekintésének szabályait, és 18 év alattiak számára ezentúl nem értékesít jegyet.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×