eur:
390.43
usd:
364.12
bux:
68336.05
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Érthetetlen halálos baleset az M30-ason

Halálra gázolt egy kisteherautó egy útfelújítást végző férfit Miskolc határában. Egy másik balesetben meghalt egy motoros, az M1-esen pedig nagy baleset történt.

A rendőrség a honlapján arról számolnak be, hogy "az M30-as autópálya 6. kilométerénél egy forgalomtól elzárt területen tolató tehergépkocsi ütötte el az 57 éves petneházai férfit. A sérültet kórházba szállították, de már nem lehetett megmenteni".

Négyes ütközés

A katasztrófavédelem pedig arról számolt be, hogy a délelőtti órákban összeütközött három személyautó és egy kistehergépjármű az M1-es autópálya 98-as és 99-es kilométere között, a Győr felé vezető oldalon, Nagyszentjános és Ács között.

A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is, ami azt jelenti, hogy mentők is érkeztek. A forgalom a leállósávban halad, torlódásra kell számítani.

Egy másik helyszínen meghalt egy motoros

A motoros frontálisan ütközött egy kisteherautóval az 5302-es számú út Kiskunfélegyháza és Fülöpjakab közötti szakaszán. A motorkerékpár sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×